www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

skriv for att lakaVinn boken "Skriv för att läka"!

"Skriv för att läka - en guide i reflekterande skrivande" med förord av Patricia Tudor Sandahl är den första boken i sitt slag i Sverige, där forskning, fallstudier, skrivövningar och intervjuer med världsledande experter vävs samman med författaren Emelie Hill Dittmers egen berättelse och ingång i skrivterapins värld i England.

 

Det skrivna ordets kraft kan leda oss till reflektion kring det som är angeläget i livet, och en transformation långt bortom det vi trodde var möjligt - om vi vågar vara öppna och nyfikna under resans gång. Genom denna guidebok vill Emelie Hill Dittmer förmedla det reflekterande skrivandets kraft: att det är möjligt att läka genom det rum för självobservation som skrivandet öppnar upp för och hur skrivandet kan bli en vän och ett verktyg på vägen framåt.

Om författaren:
Emelie Hill Dittmer är journalist och internationellt erkänd skrivpedagog som leder kurser i reflekterande skrivande. Hennes eget reflekterande skrivande började i barndomen genom dagboksskrivande och brev. Emelie växte upp i en så kallad dysfunktionell familjebild där framför allt farföräldrarnas sår från andra världskriget vilade som en tung skugga över familjen. Hennes barndom var ensam och skrivandet blev tidigt en ventil och vän. "Skriv för att läka - en guide i reflekterande skrivande" är hennes författardebut.

Utlottningen sker i samarbete med Lassbo förlag, www.lassboforlag.se

3 vinnare utses av Lassbo förlag. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Lassbo förlag får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 december 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 39 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.