www.free.se
www.ankhab.se
www.paneter.se

nytt hem stadVinn "Nytt hem Städ"!

Nytt Hem Städ är en ny generations allrengöringsmedel som innehåller EM - effektiva mikroorganismer och är helt fritt från kemiska substanser. Passar alla ytor: Laminatgolv, kakel, fönster, speglar, lackade ytor, plastytor, spishäll, spisplattor, ugn, sanitärområde, biltvätt och bilvård. Spraya mot svamp inomhus eller dålig lukt i t ex skor, röklukt etc.

 

- Hud och miljövänlig
- 100% ekologisk
- Biologiskt nedbrytbar
- Inga kemikalier
- GMO-fri
- Vegansk
- Tillverkad med kärlek

Nytt Hem Städ tar effektivt bort smuts och damm och tack vare att mikroorganismerna håller platsen "upptagen" för skadliga mikroorganismer att tränga in så kommer inte smuts och damm tillbaka lika snabbt.
De effektiva mikroorganismerna i EM jobbar enligt dominansprincipen som säkerhetsställer att "goda" mikroorganismer är i majoritet och konkurrerar ut de ogynnsamma och sjukdomsframkallande mikroorganismerna. Själva mikroorganismerna i EM förekommer naturligt både runt oss och i vår kropp och är alltså helt ofarliga.
När spillvattnet kommer ut i naturen så är det inte skadligt utan däremot bra för miljön. De effektiva mikroorganismerna skapar en god balans i naturens egen bakterieflora och mikrolivet frodas.

Användning: 10 ml Nytt Hem Städ blandas i 0,5 l kallt vatten och sprayas på en rengöringsduk. Kraftig smuts kan sprayas direkt, vänta två minuter och torka sedan med en trasa. Kan också blandas 10 ml i 5 l varmt vatten (max 40 grader).
Används med fördel i sprayflaska eller blandat med vatten i en städhink, högtryckstvätt, osv. En färdig blandning med vatten bör förbrukas inom tre dagar. Skakas innan användning.

Utlottningen sker i samarbete med Orgo-Germanika, www.orgo-germanika.com

3 vinnare utses av Orgo-Germanika. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna och om du önskar neutral eller med apelsindoft.

Utlottningen pågår till och med den 31 oktober 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 39 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 39 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.