www.free.se
www.ankhab.se
www.paneter.se

boken om malteVinn boken "Boken om Malte"!

Det här är BarfotaOraklets bok om Malte och hans resa i livet. Om vad som gestaltar en människas liv. All den erfarenhet som man måste ta sig igenom, innan man vet vad man ska ha den till. En intressant bok med ett allvarligt spektrum! En bok som väcker ditt andliga jag, eller bara tar dig med på ett livs resa med kusliga inslag.

 

 

Utdrag ur boken:
Spådomen från Reval:
- Var så god och sitt, sa spåkärringen och fortsatte, jag ser att du har svårt att se vad du ser, jag ser att du inte har tillit till dig själv, jag ser att du får ett uppdrag som är för mänskligheten, jag ser att vi kommer att träffas igen på en annan plats.
- Aha, sa jag och reste mig, mer frågande än innan.

Vittra ber om hjälp:
"Efter den händelsen förstår jag vikten av att få hjälp av vittra och att det betyder att man är utvald till något stort. Frågan är väl bara när det stora ska hända i livet. Jag själv tror att man blir prövad på olika sätt för man måste ha kännedom om livet om man ska kunna göra sitt uppdrag, man fått före födseln, fortsatte farfar."
Fortsättningen av vittras önskan:
"Olof kom med nyheter från docenten och arkeologerna igen och det visade sig att det är ett mycket betydelsefullt område, så länsstyrelsen fridlyser hela området. Docenten har översatt nästan alla runorna. De flesta runor handlar om olika läkeörter, tillika recept på olika häxbrygder som användes till läkning. Det fanns också många galdrar om völvans många stordåd."

Om författaren:
BarfotaOraklet är ett certifierat medium som utför privatsittningar, andlig healing, orakelseans, storseans/gruppseans, tarotläggningar samt husrening.

Utlottningen sker i samarbete med BarfotaOraklet, www.barfotaoraklet.se

3 vinnare utses av BarfotaOraklet. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att hon får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 oktober 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 39 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 39 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.