www.free.se
www.ankhab.se
www.paneter.se

humle fran kalvsvedVinn valfri "Humleprodukt"!

I Humle från Kalvsveds sortiment hittar du hudvårdsprodukter till dig själv men även till hundar och hästar! På gården Kalvsved, i Ydre, odlas humlen som används i hudvårdsprodukterna som de tillverkar för hand med de bästa oljorna för hyn.

 

Humlen är en gammal medicinalväxt nära besläktad både med hampan och nässlan kan den stoltsera med över 600 aktiva ämnen. Den har antibakteriella egenskaper, verkar bra mot svamp, tar virus, innehåller östrogenliknande hormon samt är väldigt rik på antioxidanter och terpener. Studier visar på dess lugnande egenskaper vid neuropsykiatriska symptom såväl som hämmandet av vissa cancertyper.

"Våra tvålar, oljor, salvor och bodybutters innehåller 100 % växtbaserade oljor, alla av högsta kvalitet med ekologisk certifiering och spårbarhet ända ner till växtproducenten. Då vi inte tillför vatten i våra produkter så behöver vi inte tillsätta konserveringsmedel eller andra syntetiska ämnen. Vi använder ekologiska eteriska oljor för doftsättning, då de förutom att dofta helt underbart även för med sig fler heliga egenskaper."

Vinn valfri produkt från sortimentet av hudvård, gäller även hudvård för hund och häst! Kolla in sortimentet på www.butik.kalvsved.se
Skriv vilken produkt du helst önskar vinna och gärna några rader varför. Skriv gärna flera då vi lottar ut produkter i olika prisklasser.

Det här kan du vinna:
1 st vinner hudvård till ett värde av 500 kr
2 st vinner hudvård till ett värde av 250 kr.

Utlottningen sker i samarbete med Humle från Kalvsved, www.kalvsved.se och www.butik.kalvsved.se

3 vinnare utses av Kalvsved. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.