www.free.se
www.ankhab.se
www.paneter.se

den roda jordenVinn boken "Den röda jorden"!

"Den röda jorden" är en självbiografisk roman som tar dig som läsare med på en svindlande resa ut i världen. Det är samtidigt en resa in i det allra innersta. I boken vävs Ania Munays personliga längtan efter och kamp för kärlek och barn, ihop med hennes växande in i en andlig verklighet via klardrömmar och ut-ur-kroppen-upplevelser. En stark berättelse med passionerade kärleksmöten, vardagskamp, svek, starka andliga initieringar, magiska möten och insikter som kan inspirera dig till transformation i ditt eget liv.

 

Ania Munay, praktiserande shaman och medicinkvinna, driver tillsammans med sin man Gaia Life kursgård, utanför Göteborg. Med drygt 30 års erfarenhet av andlig utveckling och healing, utbildar och vägleder hon idag andra att hela sin historia och leva sin dröm.

"Den röda jorden" är Ania Munays författardebut och den första delen i trilogin "Livmödrars kraft och visdom".

Utlottningen sker i samarbete med Lassbo förlag, www.lassboforlag.se

1 vinnare utses av Lassbo förlag. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Lassbo förlag får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.