www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

följ din intuitionVinn boken "Följ din intuition"!

Tomas Frankell menar att vi alla har hjälp från en evig källa av visdom inom oss. Denna förmedlar sig via känslor av visshet, inspiration och kreativitet. Men ofta är vår relation till denna inre röst outvecklad. Vi har sällan lärt oss värdesätta dess signaler till oss i vardagen. I "Följ din intuition" ges vi en förståelse av hur intuitionen kan användas inom områden som: gränssättande, relationer, pengar och vårt personliga växande. Tomas varvar personliga exempel med tidlös andlig utveckling och meditationsövningar.

 

Tomas Frankell drev under mer än trettio år nyandliga centra som Café Vega, Deva center och Café Pan i Stockholm. Han har sedan 1990-talet, utbildat hundratals lärare inom Livsyoga och meditation samt undervisat i det andligt/psykologiska verket "En Kurs i Mirakler".

Tomas har även skrivit flera böcker inom området personlig utveckling och medverkat flitigt i TV och radio. Han ger kurser, utbildningar och föredrag i Sverige samt internationellt.

Utlottningen sker i samarbete med Tomas Frankell, www.devanews.com

2 vinnare utses av Tomas Frankell. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2021

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.