www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

SagomeditationerVinn boken "Sagomeditationer"!

Tänk om vi redan som barn lär oss att lyssna på oss själva? Att få chansen att hitta storheten i oss och att följa vårt hjärta utan att åka med i andras önskningar och krav? Boken skriven av Monica Poshman tar med barn och likasinnade vuxna på meditationer som är som sagor som ger fina budskap och samtidigt stärker barnet till ett högre självvärde.

 

 

Vet du hur det känns att flyta på ett moln och att sväva i rymden? Eller att sitta på en hästrygg och flyga ut över en dal? Har du pratat med ett stort troll i skogen eller haft en ängel vid din säng som värmt dig? Du får prova att åka upp i rymden och sätta fart till en annan planet. Du kan hjälpa en nyckelpiga, åka genom kroppen på en flygande matta eller känna hur det doftar hav och kanelbullar med saft.

Utlottningen sker i samarbete med Unfolded Mind, www.unfoldedmind.se

2 vinnare utses av Unfolded Mind. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Unfolded Mind får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.