www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

orakelkortVinn orakelkort "Livets orakel"!

Serafia Anderssons första orakelkort helt på svenska med tydlig text så att man omgående förstår svaret på det man önskar veta. 55 vackra och stilrena orakelkort för livets alla frågor och svar, perfekta för både nybörjare och professionella vägledare. Ett informativt men lättfattligt instruktionshäfte medföljer.

 

 

Serafia anser att kort är en magisk gåva att ha till hjälp vid behov, nycklar som låser upp ditt mediala flöde. Hon har gåvor sedan liten och har ägnat många år på att förstå, utveckla och förstärka dessa. Att vara synskt medium och energiarbetare som heltidsyrke är det enda arbete som Serafia kan tänka sig, det har blivit en livsstil och en passion. Hennes poesi och kanaliserade dikter får beskriva Serafia och hennes andra värld ytterligare. För detta är en kvinna som står med ett ben i båda världar, både vår och andarnas.

Utlottningen sker i samarbete med Själarummet, www.sjalarummet.se

1 vinnare utses av Serafia. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Serafia får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.