www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

groddkitVinn "Startkit för groddning"!

Startpaket Swedelux är perfekt för dig som vill komma igång med odling av groddar. I boken "Groddar och skott - Framtidens mat" som ingår får du lära dig allt du behöver och hela 36 recept.

 


Paketet innehåller:
Boken Groddar och skott – Framtidens mat
Groddjonas Glasburk
180 g Skånemix (linser, raps och senap)
180 g Alfalfafrön eko

"Groddjonas Glasburk" är en stilren glasburk för odling av groddar. Odlingsburken är en produkt av vd och grundare Jonas Bendroth, som besitter en stor förståelse för de egenskaper en odlingsburk bör ha. En stor fördel med denna glasburk är att nät och ring som håller fast nät är separata. På så vi kan de rengöras lättare.

"Skånemix" är en unik fröblandning odlade på skånska fält. Fröblandningen är inte bara från Sverige utan har är även en mycket spännande kombination av smaker. Groddade har den bruna senapen ger en rund och aromatisk smak medan rapsen tillför en lätt smörig smak och linserna en frisk och krispig konsistens.

"Alfalfafrön" är det vanligaste fröet för groddodling och har en frisk och krispig smak, det är väldigt enkelt att grodda och passar till all sorts mat! Att blanda alfalfafrön med grönkål, rödkål, broccoli, senap, bockhornsklöver, raps, mungbönor, linser eller rädisfrön ger ett smakrikare resultat!

I boken "Groddar och skott - framtidens mat" hjälper Jonas Bendroth och Annika Christensen dig att ändra din syn på groddar och skott från pynt och dekoration till näringstät och lättsmält basföda. De tar upp hela 19 olika sorters frön som lämpar sig för odling av groddar och skott och förklarar detaljerat hur man driver upp dem på bästa sätt. I receptsamlingen får du lära dig hur man med groddar som bas gör sallader, bröd, biffar, gröt, dressingar och många fler spännande maträtter.
Jonas är en 23 år gammal entreprenör. Han är delägare och VD för företaget Sproutly, som säljer frön och odlingsburkar för hemmaodling av groddar och skott. Hans föräldrar driver företagen Munkagrodden och Nyttogrönt, som har producerat groddar och skott till svenska livsmedelsbutiker under snart 30 års tid.
Annika är känd som trädgårdsfotograf och som eftertraktad föreläsare håller Annika i ett flertal föreläsningar och workshops om groddar och skott under höst-, vinter- och vårmånaderna, många av dem tillsammans med Jonas.

Utlottningen sker i samarbete med Sproutly, www.sproutly.se

1 vinnare utses av Sproutly. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Sproutly får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 december 2020.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.