www.free.se
paneter.se
www.egia.se

dyi myggmedelVinn "DIY Myggmedel"!

Gör det själv-paket med allt du behöver för att tillverka 4 giftfria myggmedel. Paketet innehåller: 4 roll-on-flaskor à 60 ml, 50 gram xantangum, 10 ml blandning av eteriska oljor från citronella, eukalyptus, citron, cederträ, lavendel och kryddnejlika. Etiketter och skyddsetiketter + instruktioner.

 

Myggmedlet är snällt mot människor, miljö och andra djur men snuvar myggan på middagen. De eteriska oljorna fintar myggorna så de inte känner att det finns blod att suga i närheten.

Utlottningen sker i samarbete med Hemkokat Sverige www.hemkokat.nu

1 vinnare utses av Hemkokat Sverige. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Hemkokat Sverige får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 augusti 2020.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.