www.free.se
paneter.se
www.egia.se

ekim avkodadVinn boken "En kurs i mirakler – Avkodad"!

Om du alltid har velat läsa En kurs i mirakler men blivit avskräckt av bokens blotta storlek, då kommer du älska den här moderna omskrivningen av den 365-lektioner långa arbetsboken. I denna tolkning av Pam Grout går hon igenom varje lektion, en för varje dag över ett år, på sitt sätt.

 

Är du redo att öppna dörren till en ny värld? Det krävs bara ett kapitel om dagen – en ynka sida text och några minuters övning för att du ska få de verktyg som göra att du kan krossa de mentala föreställningar som håller dig fängslad och byta fokus från det begränsade till det obegränsade.

"En kurs i mirakler" är djupsinnig, rörande och lika tråkig att läsa som en lagbok. Efter att själv ha levt efter mirakelkursen dag ut och dag in i över 20 år, och omsatt sina lärdomar i sin uppskattade blogg, har Pam Grout tagit sig an denna av de heligaste (och tyngsta) böckerna om personlig och andlig utveckling som finns och gjort budskapet tillgängligt för den moderna människan. Hon har kokat ner budskapen och går igenom lektionerna på ett tydligt, lättläst, kortfattat och inte minst humoristiskt och underhållande sätt. Att boken är rolig och rapp betyder inte att den saknar äkthet och djup tvärtom.

I Pam Grouts roligare version av "En kurs i mirakler" hittar du bland annat:

  • kärnbudskapen från de ursprungliga andliga texterna förklarade ur ett vardagligt perspektiv
  • sammanfattningar av texten som hjälper läsaren att ta till sig Kursen ordentligt
  • personliga berättelser som är både skrattvänligt roliga och djupt gripande
  • dagliga lektioner med rubriker som Mitt ego är nego och Glöm budorden välkommen till festen


Pams unika blandning av eviga sanningar, populärkultur och personliga anekdoter gör den här boken till en källa man lätt kan relatera till och, det allra viktigaste, ett roligt hjälpmedel på sin andliga resa. Den är användarvänlig, tillgänglig, lätt att förstå och den kommer att förändra ditt liv.

Utlottningen sker i samarbete med Livsenergi www.livsenergi.se

3 vinnare utses av Livsenergi. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Livsenergi får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 augusti 2020.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.