www.free.se
paneter.se
www.egia.se

växtsprayVinn "Homeopati för växterna"!

Nu har du chans att vinna ett set med homeopatiska preparat för din trädgård. På våren och försommaren kan man stödja växterna genom att helt enkelt påminna dom att vara sitt bästa jag med hjälp av trädgårdshomeopati. Det finns en hel serie med preparat för att ge extra stöd/ stimulering och styrka till vissa delar av växten.

 

Förbättrar smak, hållbarhet och stärker mot angrepp.

Vi lottar ut två set med vardera tre homeopatiska preparat ur E-serien (stöd/stimulering). Du får själv välja vilka tre du vill ha. Det finns idag 12 olika att välja mellan. På bilden visar vi E4.Bär, E8.Frukt och E9.Blad.

Preparaten är helt giftfria och späds med vatten som sedan sprayas på växterna under växtsäsong, gärna redan tidigt på säsongen och kan sedan upprepas någon eller några gånger under sommaren.

Utlottningen sker i samarbete med Bladh trädgård, www.bladhtradgard.com

2 vinnare av 3 preparat (värde 240 kr) utses av Bladh trädgård. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Bladh trädgård får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.

Skriv vilka produkter ur E-serien som du önskar, du hittar info på www.bladhtradgard.com under produktlistor.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2020.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.