www.free.se
paneter.se
www.egia.se

Från ångest till kärlekVinn boken "Från ångest till kärlek"!

Corinne Zupko började studera psykologi när hennes svåra ångest hotade att förstöra hennes liv. I sitt sökande efter ett sätt att göra något mer än bara lindra symtomen temporärt började hon studera "En kurs i mirakler", mindfulnessmeditation och de senaste terapeutiska metoderna för hantering av ångest. I "Från ångest till kärlek - en banbrytande metod för att hitta varaktig inre frid" delar hon med sig av det hon lärt sig.

 

Varsamt vägleder hon läsaren genom processen att lösa upp ångesttänkande och återknyta till djup, inre frid.

Oavsett om det du brottas med är vardagsstress eller förlamande obehag så kommer Corinnes vägledning att erbjuda ett nytt sätt att lösa upp rädsla och ångest, snarare än att bara lära dig hantera den. Även du som redan studerar Mirakelkursen får värdefull vägledning genom Corinnes hängivna sätt att omsätta kursens lektioner i praktiken.

"Inre frid är ingen händelse, det är en process. Det är ingenting som vi uppnår och sedan behåller för all framtid, utan snarare en upplevelse som fortsätter att fördjupas när vi är beredda att stiga åt sidan och låta friden röra sig genom oss. Jag lovar att du är värd ansträngningen. Jag föreställer mig att vi håller varandras händer i vår gemensamma strävan att lösa upp rädslan. Kom, så börjar vi!"
/Corinne Zupko

Om författaren:
Corinne Zupko är psykoterapeut och motivationstalare, samtalsrådgivare med fokus på meditation, biträdande professor vid samtalsterapeututbildning, certifierad coach samt lärare i mindfulness för stresslindring. Hon har coachat, behandlat och utbildat tusentals personer vid amerikanska konferenser, i klassrum, på kurser, på telefon och i terapistolen. Hon håller meditationer för företagsklienter och är en av värdarna för den största virtuella EKIM-konferensen i världen genom organisationen Miracle Share International, som hon varit med och grundat.

Sagt om boken:
"En välskriven, lätt och mycket njutbar bok att läsa. Corinne Zupko har en tydlig och djup förståelse för Mirakelkursens principer. Kursen handlar helt och hållet om att ta ansvar, möta vår rädsla, inse att den är overklig och minnas Guds kärlek, och Corinnes bok visar hur man kan göra det."
/Jon Mundy, fil dr, författare till "Living A Course In Miracles".

"Corinne Zupkos fina bok erbjuder en tydlig och rak väg genom oron och ångestens komplicerade värld. Hon väver samman sina personliga upplevelser med den väg till läkning som Mirakelkursen utgjorde för henne. Hitta din egen inre terapeut med Corinnes kärleksfulla hjälp."
/David Hoffmeister, författare till "Uppvaknande genom En kurs i mirakler".

Boken tilldelades första pris i Mind Body Spirit Book Awards 2019, kategorin "New Thought".

Utlottningen sker i samarbete med Regnbågsförlaget.

3 vinnare utses av Regnbågsförlaget. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Regnbågsförlaget får ta del av dina uppgifter enbart för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid eventuell vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2020.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.