www.free.se
paneter.se
www.egia.se

allt som finns är till för digVinn boken "Allt som finns är till för dig"!

Matt Kahn tänker nytt om personlig utveckling, förenklar och tydliggör synen på oss själva. "Allt som finns är till för dig – en guide till din själs utveckling" är ett stöd i processen att skifta fokus i livet.

 

 

Egot för ett ständigt krig i vårt inre och förhindrar vår sanna identitet att lysa igenom. Här omdefinierar Matt Kahn andlighet för den moderna tidens sökare, och erbjuder innovativa sätt för att få syn på våra egna mönster, bli av med rädslor och dömande beteende. Genom att vända och vrida på våra upplevelser av livet, såsom besvikelse, sorg, ego, maskulint, feminint, m m avlägsnar han alla frågetecken och ersätter de med nya och positiva perspektiv. Han delar med sig av spännande ekvationer, kluriga frågor och övningar för att nyfiket utveckla sig själv.

"Allt som finns är till för dig " handlar om det andliga paradigmskifte vi befinner oss i. Där vi tidigare under vår andliga resa har låtit egot härja fritt, behöver mänskligheten nu låta själen ta över. I boken ger Matt Kahn oss verktyg och visar hur vi kan skifta dessa perspektiv.

Vi människor missar ofta viktiga andliga budskap eftersom vi är alltför fokuserade på att förändras och utvecklas. Men vi behöver faktiskt inte göra om oss utan kan med fördel vara exakt så som vi är födda att vara. Med utgångspunkt i det budskapet visar Matt Kahn oss hur vi kan förena egot med själens vilja och stilla det inre kriget. Matt är globalt uppskattad, bland annat genom hans finurliga videos på YouTube där många finner inspiration för att vakna upp till livet. Han hjälper oss att få perspektiv på skuld, att kapitulera och öppna upp för mirakel.

Sagt om boken:
"Allt som finns är till för dig är en briljant kombination av insikt, vägledning, värme och visdom som öppnar hjärtan och lugnar sinnet."
/Sonia Choquette

Utlottningen sker i samarbete med Livsenergi, www.livsenergi.se

3 vinnare utses av Livsenergi. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Livsenergi får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2020.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.