www.free.se
paneter.se
www.egia.se

Sleep TapeVinn "Sleep Tape"!

Hur vi andas när vi sover är av största vikt, eftersom vår kropp då läker, reparerar och återhämtar sig. Att tejpa munnen på natten är ett enkelt, men ändå väldigt kraftfullt verktyg. Vanliga reaktioner är att man vaknar piggare, sover lugnare, inte vaknar på natten och behöver mindre sömn. En bra sömn är avgörande för en bra hälsa, hög energi och allmänt välbefinnande.

 

Då det inte är lätt att hålla koll på din andning när du sover, säkerställer användandet av Sleep Tape™ att din mun förblir stängd under natten så att andningen bara sker in och ut genom näsan.

  • Undvik hyperventilering – Om du sover med öppen mun innebär det per automatik att andningen överstiger kroppens behov. Denna hyperventilering skapar en obalans mellan syre och koldioxid och ger upphov till syrebrist.
  • Håller din mun stängd – Att tejpa munnen på natten är ett enkelt sätt att säkerställa att munnen är stängd och att andningen sker in och ut genom näsan. Utan någon större kostnad får du andningen att jobba för dig under sömnen, istället för emot dig.
  • Vakna upp utvilad – Näsandning är första steget till bra andningsvanor. Näsandning när du sover ökar chanserna att din kropp kan slappna av och få den vila och återhämtning den behöver.
  • Ger en djup sömn – Orolig sömn är vanligt bland de som andas genom munnen på natten. När vi uppfattar hot och faror öppnar vi automatiskt munnen. Det är en nedärvd reaktion sammankopplat med vårt kamp/flykt/frys-system.

Utlottningen sker i samarbete med LifeHarmony, www.lifeharmony.se

1 vinnare (1 månads förbrukning) utses av LifeHarmony. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att LifeHarmony får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid eventuell vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2020.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.