www.free.se
paneter.se
www.egia.se

Kärlekens språkVinn boken "Kärlekens språk"!

Succéboken för dig som vill bli älskad och sedd! Har du märkt att du i vissa relationer känner dig sedd och omtyckt, medan du i andra aldrig lyckas uppnå samma känsla? Du beter dig på samma sätt men med helt olika resultat. Har du funderat på vad det kan bero på? Känner du ibland att din partner inte förstår dig? Upplever du att du ger mer än du får i ett förhållande? Det kan bero på att ni har olika kärleksspråk. Alla människor har ett medfött sätt att visa kärlek och uppskattning. Ett språk, som inte behöver vara verbalt. Det finns 5 kärleksspråk vilket är ditt?

 

Den här boken handlar om våra olika kärleksspråk våra olika sätt att visa och ta emot kärlek och uppskattning och hur de påverkar oss. När du vet vilket som är just ditt språk så lär du dig också att skapa och bibehålla härliga och viktiga relationer. Och du får förståelse för varför det många gånger blir fel fast man vill så rätt.

"Kärlekens språk" är en bok som kan ge dig en helt ny syn på dig själv och på dina relationer. Och det gäller alla dina relationer till din partner, dina barn, dina föräldrar och i arbetslivet.

Om författarna:
Åsa Nyvall är utbildad samtalsterapeut, parterapeut och samtalscoach. Hon håller uppskattade föreläsningar om bland annat kärlekens språk.
Helene Arkhem är journalist med fokus på relationer, livsbalans och personlig utveckling. Hon är redaktionschef på tidningen ToppHälsa och studerar, vid sidan av jobbet, psykosyntes vid HumaNova.

Utlottningen sker i samarbete med LB Förlag, www.lbforlag.se

3 vinnare utses av LB Förlag. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att LB Förlag får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid eventuell vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 29 februari 2020.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här på free.se.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.