www.free.se

sätt färg på ditt arbetslivVinn boken "Sätt färg på ditt arbetsliv"!

"Sätt färg på ditt arbetsliv" av Johanna Wallin riktar sig till dig som är klok, generös, kreativ och vill bidra med mer av allt det du är på ett hållbart sätt till fler. Den beskriver varför det är i det närmaste livsviktigt, i alla fall väldigt positivt för människor runt dig, att just du trivs, känner energi, kreativitet och har en ekonomi som fungerar.

 

Boken vänder sig till dig som känner att du längtar efter något, saknar något eller har något som vill ut, som inte slutar skava inom dig. Centralt i boken finns beskrivningen av färg i arbetslivet som en känsla att förhålla dig till. Du bjuds in att byta fokus, för tvärt emot vad man kan tro, att titta sig omkring för att finna just dessa färger fungerar inte.

"Sätt färg på ditt arbetsliv" tar dig runt och igenom en utvecklingsspiral för att fylla på, förstärka eller fullständigt förändra ditt arbetsliv. Den visar när, var, hur du kan skapa och omskapa arbetslivet. Du får handfasta verktyg som hjälper dig att öka din riskmedvetenhet, ta dig förbi negativa föreställningar och nå en plats i dig där det är tryggt och säkert att skapa det du önskar. Den ger dig också viktiga förutsättningarna för att kunna skapa tillsammans med andra, finna dina medskapare och för att uthålligt kunna justera färgerna på arbetslivet kontinuerligt, utifrån behov. Detta tankesprång erbjuder dig en rolig och omvälvande resa, ett känslosprång, som gör att arbetslivet blir mer meningsfullt och med färger som belyser ditt unika sätt att sprida tre viktiga P – Passion, Power och Pengar på ett långsiktigt hållbart sätt i världen.

Utlottningen sker i samarbete med Siljans Måsar. Kika in och läs mer på www.siljansmasar.com

3 vinnare utses av Siljans Måsar. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Siljans Måsar får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Skriv några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 oktober 2019.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här på free.se.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 37 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 37 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.