www.free.se

homeopatipaketVinn "Homeopatipaket för växterna"!

Homeopatiska trädgårdspreparat som passar när hösten kommer: blad E9., mot gröna bladlöss B2. och mot spinn/kvalster B11. Ett av preparaten är av typen stärker och skyddar och de två andra motar bort ohyra av olika slag.

 

Det här paketet är ihopsatt med tanke på höst – två av preparaten är för att få bort ohyra i sina odlingar. Men även för krukväxter, som stått ute och nu ska flyttas inomhus. Något som kan vara problematiskt med tanke på att de gärna har med sig ohyra in.

Ett tredje preparat, Blad E9 – finns för att stödja växterna att uttrycka det optimala av sina blad. Det kan vara t ex kryddor för att de ska vara aromatiska och tåla torkning bra eller t ex kålväxter, som växer långt in på höstkanten.

Inomhus hjälper det växter som varit ute och nu kommer in, de får gärna blad som gulnar och torkar i den mer ansträngda inomhusmiljön och det här preparatet stärker dem. Krukväxter som har stått ute har gärna med sig ohyra, det kanske inte märks, men när de kommer in i den mycket torrare inomhusmiljön förökar de sig. Exempel på det är bladlöss, spinn och vita flygare.

Tips! Spraya på växterna med preparaten redan en tid innan du tar in dem. Fortsätt sedan, som en daglig eller någon-gång-i-veckan-rutin att spraya över växterna med blomsputan. Då får de både hjälp att hålla borta ohyra och får extra fuktighet på sina blad, vilket de älskar.

Våra inomhusväxter mår bra av att få en dusch med vatten från en blomspruta, gärna dagligen, så ett enkelt sätt är att droppa preparaten i det vattnet, så att det är med i den dagliga rutinen.

Homeopatiska trädgårdspreparat är helt giftfria och dödar inget, det är mer att likna vid kommunikation med växten och med insekterna. Växterna bli påminda om sitt bästa och friska uttryck och insekterna får känslan av att här är inget bra att vara.

Utlottningen sker i samarbete med Bladh Trädgård. Kika in och läs mer på www.bladhtradgard.com

2 vinnare utses av Bladh Trädgård. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Bladh Trädgård får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.

Skriv några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 september 2019.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 37 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 37 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.