www.free.se
www.egia.se

ditt magiska jagVinn "Ditt Magiska Jag"!

Att vara magisk är att leva livet fullt ut. Det är att åter vända blicken inåt, till den svindlande känslan av oändliga möjligheter och äventyr. Det är att bredda synfältet och ersätta rädslan med nyfikenhet och häpnad. Att vara magisk är att våga stanna inom sig själv även när det känns skrämmande.

 

Bokens tretton kapitel visar hur du kan låta din vardag bli ett avstamp till det liv du vill ha. Hur du helar, släpper taget och öppnar upp för det nya som vill ta plats. Med generositet, omtanke och acceptans av det som varit och med en djup tacksamhet över att du, exakt som du är, kan skapa en verklighet som inte bara gagnar dig själv utan även resten av världen.

Den här boken visar på olika vägar till ett roligare och mer magiskt liv. Ett liv som sätter dig i kontakt med den fantastiska inre värld som är din. Som ger den yttre världen helt andra perspektiv och som gör det svåra enklare och ger det vardagliga guldkant. Hjärtat öppnas och förståelsen för mänsklighetens enorma potential växer och blir tydligare. Livet blir sakta men oundvikligen det äventyr som det är menat att vara. Stegen i boken har egentligen inte någon bestämd ordning. Du känner efter och gör efter ditt eget huvud. Det är ditt liv, din resa och det är du som är magisk.

Lee Seger är en uppskattad föreläsare, författare och vägledare som med sina texter och meditationer inspirerar och lyfter sina läsare och lyssnare. "Ditt Magiska Jag - 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande" är Lees senaste bok. Lee har också skrivit och illustrerat "Lee Seger Healingkort" med tillhörande bok samt romanen "Revan i horisonten". Lee är ständig krönikör i tidningen Free. Day by Day Community är en digital plattform för helande som drivs av Lee och hennes team, med inspiration, gemenskap och kunskap.

Utlottningen sker i samarbete med Lee Seger Books and Art. Kika in och läs mer på www.leeseger.com och www.dittmagiskajag.se

5 vinnare utses av Lee Seger. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Lee Seger får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.

Skriv några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 oktober 2019.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 37 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 37 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.