www.free.se
emmastarot.se
www.egia.se

läppceratVinn "Läppcerat"!

Läppcerat från Hemkokat Sverige är tillverkade av fina vegetabiliska oljor som rapsolja, kakaosmör och sheasmör. Ceraten innehåller även bivax som ger en bra konsistens och skyddar läpparna utan att täppa till.

 

Finns i 5 olika dofter och smaker: Naturell, Citron, Polkagris, Spearmint och Teatree - som även verkar antiseptiskt. Ett tips är att du även kan testa att stryka Teatreecerat på myggbett.

Utlottningen sker i samarbete med Hemkokat Sverige. Kika in och läs mer på www.hemkokat.nu

3 vinnare utses av Hemkokat Sverige. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Hemkokat Sverige får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.

Motivera gärna varför du vill vinna men framför allt vilken doft och smak du önskar.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2019.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).