www.free.se
emmastarot.se
www.egia.se

Shamballas VisdomskortVinn "Shamballas Visdomskort"!

Shamballas Visdom – inspirationskort för andligt och dimensionellt växande nedskrivna av Solkarina. Du kan använda korten som orakelkort, daglig reflektion, få svar på dina frågor eller vid meditation.

 

 

Genom den högre visdomen som finns i texterna så stämmer du automatiskt in dig på ditt högre medvetande och får frekvenshöjningar i ditt energisystem.

Korten innehåller den vibration som finns på Shamballa och i mästarnas och de högre ljusvärldarnas kunskap. Genom korten kan du återknyta med vibrationen och därmed också mer och mer hitta tillbaka till den sanna andliga varelse du i grunden är. För människan handlar det inte om att tillföra ljus utan att ta bort det som är skräp och det gör du genom det fokus du har både i sinnet och i känslan. När du fokuserar på högre frekvenser ramlar negativ energi, tung energi, präglingar, mönster och skräp bort automatiskt.

Läs mer om korten och hur du använder dem på: Shamballas Visdomskort

Utlottningen sker i samarbete med Solkarina, www.solkarina.se

3 vinnare utses av Solkarina. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Solkarina får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2019.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här på free.se.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).