www.free.se
www.egia.se

Tidigare liv - en väg till självinsiktVinn "Tidigare liv – en väg till självinsikt"!

Vad har vi för nytta av tidigare liv? Är det så att vi lever liv efter liv eller fungerar det på något annat sätt? I boken ger Solkarina ett helt nytt perspektiv på vad tidigare liv är och vad vi har för nytta av dem.

 

 

Det är inte själen som går vidare för det är själen som är karma. Det är medvetandet som går in i en kropp och medvetandet är något helt annat än själen. Själen är ändlig men medvetandet är odödligt.

Genom att lära dig se och tolka tidigare liv kan du lära dig mer om dig själv, vem du är och varför du är här på jorden just nu. Du behöver inte tro på tidigare liv för att använda dig av tekniken. Ett av de smartaste sätten att lära känna sig själv och sin egen livsväg. Du kan genom att förstå och tolka tidigare liv gå från ett jagmedvetande till ett vi-medvetande och förstå dig själv som en del av en större helhet.

När vi läser tidigare liv kan vi till och med se vad som komma skall. Solkarina benar ut skillnaden på karma, själen och medvetandet. Det är skillnad på tidigare liv och det undermedvetna. Hur kan du läsa mer om i boken. Är du redo för nästa nivå i din andliga utveckling? Då är boken intressant för dig.
Utlottningen sker i samarbete med Solkarina Sinnlig kunskap, www.solkarina.se

3 vinnare utses av Solkarina. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Solkarina får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2019.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här på free.se.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).