www.free.se
www.egia.se

Ljusstake GranvikVinn "Ljusstake med änglaljus"!

Granvik ljusstake är en ljusstake i form av kvistar. Passar bra till klot- och gilleljus. Här presenteras ljusstaken tillsammans med ett vackert änglaljus som är handgjort på Bali. Ljusstaken är 24 cm hög. Produkterna säljs normalt sett separat, men nu kan du vinna både ljusstake och ljus.

 

Utlottningen sker i samarbete med Insiktsportalen, www.insiktsportalen.se

1 vinnare utses av Insiktsportalen. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Insiktsportalen får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2019.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).