www.free.se
www.arella.se
www.egia.se

Sann meditationVinn boken "Sann meditation"!

I "Sann meditation" hjälper oss Adyashanti att se på meditation på ett nytt, enkelt sätt – fjärran från de tekniker och krav som många kopplar ihop med att meditera. Samtidigt får vi del av hans omvälvande sätt att se på vår mänskliga medvetenhet och dess koppling till världen omkring oss. Med en bakgrund i zenbuddhistisk tradition presenterar han en tydlig, enkel och samtidigt djup väg mot självkännedom och inre upplysning som röner allt större uppmärksamhet världen över. Med "Sann meditation" introduceras Adyashanti för svenska läsare.

Cd med två meditationer medföljer boken, sammanlagd speltid ca 50 min.

"Du håller nu en liten skattkista i dina händer. När jag säger 'du' tänker jag på dig som tycker att meditation verkar tråkigt eller jobbigt. Jag tänker på dig som inte hittat någon meditationsmetod som fungerar i längden – eller som aldrig ens förstått värdet av meditation. Jag tänker på dig som är trött på murarna mellan religioner eller som inte orkar med fler andliga lärare som använder stora ord utan att själva bottna i dem. Jag tänker också på dig som törstar efter djup livsvisdom som inte låter ihålig, akademisk eller abstrakt. Välkommen till friskt vatten från en klar källa. (...)

För mig har Adyashanti varit just friskt vatten från en klar källa - en levande påminnelse om att det går att resa genom sitt eget liv med lätt bagage, utan att skapa onödigt psykiskt lidande för sig själv och andra. Så trots att den här boken är liten till omfånget, så var så säker: du håller sprängstoff i dina händer."
Ur bokens förord av Björn Natthiko Lindeblad

Adyashanti kommer från Kalifornien i USA där han bor med sin fru Mukti. Adyashanti hette som ung Steven Gray och började undervisa 1996 på inrådan av sin zenlärare, som han då studerat för under fjorton år. Adyashanti har också skrivit böckerna "The Way of Liberation", "Falling into Grace", "End of Your World" och "Emptiness Dancing". Han undervisar och håller retreater och satsangs både i och utanför USA.

Utlottningen sker i samarbete med Dana Förlag, www.danaforlag.se

5 vinnare utses av Dana Förlag. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Dana Förlag får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid eventuell vinst.

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 december 2018.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).