www.free.se
www.arella.se
www.egia.se

RestfulVinn cd:n "Restful"!

"Restful – Songs in The Spirit of Christmas" innehåller det rent traditionella vi förknippar med julen: stråkar, harpa, bjällror och andra ljusa slagverk men här hörs även didgeridoo och trumpet. En samling sånger från Malou Bergs tidigare utgivningar Hoya, Omine, AmaOna, Alignment, Breathe Out och Ma Yema. Vi får dessutom låten "Anowa" som är en försmak på kommande material som kommer att släppas 2019.

 

Malou berättar själv om innehållet på "Restful":
"Jag valde sånger som flödar i varann, sånger som hjälper lyssnaren att känna en vilsam ro mitt i det pulserande livet. Inte minst julen är en sådan period när vi sätter upp så många måsten och en önskan om att allt ska bli perfekt. Vi behöver ge oss själva tid att bara sätta oss ner och tömma oss på krav och ställda förväntningar. Jag hoppas att 'Restful' kan bli en sådan oas att vila i."

Utlottningen sker i samarbete med Malou Mountain Music, www.malou.se

5 vinnare utses av Malou. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Malou Mountain Music får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 1 december 2018.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).