www.free.se
www.arella.se
www.egia.se

Kärleksboosta dig och dina relationerVinn cd "Kärleksboosta Dig & dina relationer"!

För att tillåta oss att leva våra bästa liv behöver vi sluta döma och kritisera oss själva. Genom att lyssna på detta positiva mindfulnessprogram blir negativa tankar och känslor ersatta med nya positiva tanke och känslomönster.

 

Mia de Neergaards varma röst guidar dig genom meditationerna och övningarna. Tryggt och säkert övar du dig i att släppa taget om fjärrkontrollen och istället släppa in, välkomna och möta livet.

* Din självkänsla stärks och dina relationer balanseras upp.

* De djupgående meditationerna tar dig ut på en vacker resa. Här får du möta ditt framtida bästa jag, ta emot kärleksfulla budskap och i spegelsalen ser du nya aspekter av dig själv. Du lär uppskatta dig själv och andra mer innerligt.

För dig som vill öka livskvalitén, stärka självkänslan och skapa positiva goda relationer! Det här är en ren kärleksgåva till dig själv och andra!
Utlottningen sker i samarbete med Mia de Neergard, www.miadeneergaard.se

5 vinnare utses av Mia de Neergaard. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Mia de Neergaard får ta del av dina uppgifter enbart för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 oktober 2018.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).