www.free.se
www.arella.se

Healing från det inre ljusetFree lottar ut 5 ex av boken "Healing från det inre ljuset"

I sin nya bok "Healing från det inre ljuset - den skapande processen på fjärde nivån" fortsätter Barbara Ann Brennan sitt arbete med revolutionerande ny information om hur man arbetar med den skapande processen på fjärde nivån. Fjärde nivån, eller astralnivån, är bron mellan den tredimensionella, fysiska världen och de högre, andliga världarna. Boken beskriver också Barbara Brennans egen livsresa och många personliga upplevelser.


Boken visar dig bland annat:

  • Den kreativa processens natur, sedd ur det mänskliga energimedvetandets perspektiv.
  • Hur vi alla skapar blockeringar i vårt energifält, hur blockeringarna ser ut, fungerar och stör olika funktioner och hur man kan lösa upp blockeringarna och därmed frigöra den kreativa potentialen.
  • Hur man utvecklar och arbetar med extrasensorisk varseblivning och dess roll vid avlägsnandet av blockeringar i energifältet.
  • Hur den fjärde nivåns verklighet fungerar och dess avgörande roll i den kreativa processen.
  • Fjärde nivåns inverkan på våra relationer och de band som upprätthåller dem.

Barbara Ann Brennan, grundare till Barbara Brennan School of Healing och författare till bästsäljaren "Helande händer" och "Light Emerging", är en av 2000-talets mest inflytelserika healers och andliga ledare.

Utlottningen sker i samarbete med Paneter, www.paneter.se

Vinnare utses av Paneter. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Paneter får ta del av dina uppgifter enbart för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Motivera nedan varför du vill vinna ett ex av boken.

Utlottningen pågår till och med den 31 augusti 2018.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).