www.free.se
www.arella.se
Levande kraft

teFree lottar ut 3 st Peace on Earth-te!

Peace on Earth är ett te skapat av Hari's Treasures, som vet att de inte är ensamma om att önska fred på jorden - och att fred måste börja inifrån, så därför skapade de en tesort med tanken att bidra till fred på jorden. Så samtidigt som du njuter av en god kopp te bidrar du även till det stora fredsinitiativet, Cordaid.org.

 

Finns i 3 olika smaker med namnen "Allow Compassion", "Allow Joy" och "Allow Love". Kika in på www.jigaia.se och se vad de olika teerna innehåller.
Utlottningen sker i samarbete med Jigaia - Yogahälsan, www.jigaia.se

Vinnare utses av Jigaia. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Jigaia får ta del av dina kontaktuppgifter enbart i syftet att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Motivera nedan vilken smak du önskar vinna och gärna varför.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2018.

Vinnaren annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).