www.free.se
www.arella.se
Levande kraft

Free lottar ut 2 st "E3 AFA-kapslar"Free lottar ut 2 st E3 AFA-kapslar!

AFA är en vildväxande blå-grön sötvattensalg som är en av världens mest näringsrika växter, och anses av många näringsexperter vara ett av naturens mest mångsidiga superfood. E3Live AFA-kapslar ger ett brett spektrum av 64 lättillgängliga vitaminer, mineraler, aminosyror samt biologiskt aktivt klorofyll.

 

AFA - Aphanizomenon flos-aquae ("osynlig vattenblomma" på latin) är en av världens näringsrika växter. Det är en vild, blå-grön sötvattensalg, och anses vara ett av naturens mest mångsidiga superfood av många näringsexperter.

E3AFA från E3Live erbjuder den högsta kvaliteten som går att få tag på av dessa alger i torkad form. De skördas under optimala förhållanden i ett naturskyddat område i Klamath Lake, USA, och torkas genom en speciell låg-temperatur: "crystal flake"-torkning som garanterar att näringsämnen bevaras överlägset mer än andra torkningsmetoder.

E3AFA ger ett fullt spektrum av 65 lättillgängliga vitaminer, spårmineraler och aminosyror samt har mer biologiskt aktivt klorofyll än alla andra kända livsmedel och är en källa till en lång rad antioxidanter.

120 kapslar - räcker i ca 60 dagar. Kika in på www.clearlife.se och läs mer om produkten.

Utlottningen sker i samarbete med Clearlife, www.clearlife.se

Vinnare utses av Clearlife. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Clearlife får ta del av dina kontaktuppgifter enbart i syftet att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2018.

Vinnaren annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).