www.free.se
www.arella.se
Levande kraft

MorotsoljaFree lottar ut 5 st "Morotsolja"

Morotsolja är en ansiktsolja som bland annat innehåller macadamia- och olivolja. Extrakt från morot ger en naturligt solbrun lyster, ett naturligt och bra alternativ för dig som inte vill eller kan vistas i solen. Kan även användas på andra delar av kroppen där man vill ha en solbrun lyster. Doftar härligt av mandarin och neroli.

 

En flaska på 30 ml räcker länge. Man tar en liten mängd olja och smörjer in jämnt över ansiktet. För ett jämnare resultat applicera oljan på nytvättad gärna lite fuktig hud. Perfekt även under vinterhalvåret. Tänk på att oljan kan färga av sig på ljusa kläder.

Innehåll: Macadamiaolja, olivolja, tistelolja, E-vitamin, morotsextrakt, karotin, mandarin och neroli. Kika in på www.hemkokat.nu och läs mer.

Utlottningen sker i samarbete med Hemkokat Sverige, www.hemkokat.nu

Vinnare utses av Hemkokat. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Hemkokat får ta del av dina kontaktuppgifter enbart i syftet att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2018.

Vinnaren annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).