www.free.se
www.arella.se
Levande kraft

Den inre vägenFree ger bort cd:n "Den inre vägen"

"Den inre vägen" är ett album med Malou Berg från 1994 som fått strålande recensioner. Tre röster med olika personligheter, längtan och svagheter. Tro, Hopp och Kärlek. De befinner sig alla på vägen, men olika långt från målet.

 

Den yttersta längtan efter Gud, efter att komma nära, att vara sann och trogen sitt hjärta, om svårigheten att såväl finna som följa den inre vägen, om en kärlek utan gräns, ja, om allt detta handlar "Den inre vägen".

Så här säger Malou själv om albumet:
"I flera år har jag talat om att skriva ett sammanhängande musikstycke med början, utveckling och slut, där sångerna har en given plats, en handling som tillsammans väver en helhet. Min tanke var att samarbeta med en textförfattare och sedan tonsätta det hela. Jag hann dock aldrig sätta de planerna i verket. I samma stund jag satte mig vid pianot började sångerna välla fram. Musiken och texterna kom till mig. Jag bara samlade in och skrev ner. Det var en omtumlande tid. Ibland vågade jag inte gå nära pianot för väl där upphörde tiden att existera, timmarna skenade iväg.

Sedan satt jag där med ett digert material utan en aning om vad det hela handlade om. När jag gick igenom det för att få en överblick, fann jag tre individer, tre röster med olika personligheter, längtan och svagheter. Tro, Hopp och Kärlek."

Kika in på ww.malou.se för att provlyssna och läsa mer om historien bakom serien.

Cd:n ges bort i samarbete med Malou Mountain Music, www.malou.se

I samband med att du deltar samtycker du till att Malou Mountain Music får ta del av dina kontaktuppgifter enbart i syftet att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Motivera nedan varför du vill ha ett ex av cd:n, alla som motiverar får ett ex (med reservation för slut i lager).

Gåvoperioden pågår till och med den 30 juni 2018.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).