www.free.se
www.arella.se
Levande kraft

Nyckeln till arvslåsetFree lottar ut 3 ex av boken "Nyckeln till arvslåset"

"Nyckeln till arvslåset" handlar om de kvinnor som kontaktat Lena Nilsson genom drömmar för att bli ihågkomna och ibland förlösta. Ofta upprepar vi i livet det som är andras tankar och drömmar. Lena hoppas att med boken så ett frö hos dem som är låsta i sina livsroller och få var och en att inse att vi kan alla skapa vår framtid.

 

En illustrerad berättelse med många fotografier.

Lena Nilsson arbetar som lärare inom Ayurveda och driver Ayurvedaskolan i Varberg men utöver läraryrket skriver hon böcker. Det blir böcker som ligger nära henne själv med prägel av självupplevda erfarenheter och värderingar. Lena är en sökare, globetrotter och nyfiken på allt.

Detta är Lenas tredje bok. Hon har tidigare skrivit "Av stjärnstoft är du kommen" och "Platser som kallar".

Utlottningen sker i samarbete med Lena Nilsson, www.ayurvedaskolan.se

Vinnare utses av Lena Nilsson. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Lena Nilsson får ta del av dina kontaktuppgifter för att kunna utse vinnare och kan komma att skicka erbjudanden och/eller nyhetsbrev. Detta kan du när som helst avsäga dig.

Motivera nedan varför du vill vinna ett ex av boken.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2018.

Vinnarna annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).