www.free.se
www.arella.se
Levande kraft

Jaguar i kroppen - fjäril i hjärtatFree lottar ut 5 ex av boken "Jaguar i kroppen – fjäril i hjärtat"

Ya'Acov Darling Khans självbiografiska äventyrsberättelse sträcker sig från Devon i Storbritannien till Amazonas regnskogar och innehåller såväl vardagsliv på resande fot med frun och sonen som spektakulära initiationsriter med urbefolkningar i svetthyddor och ensamma, sårbara stunder i hål i regnblöta skogar.

 

"Jaguar i kroppen - fjäril i hjärtat, en ocensurerad resa till ett liv som modern schaman", beskriver en mans resa längs den stig som utgör det uråldriga kall som är schamanens. Här får vi följa Ya'Acov Darling Khans utveckling från judisk pojke som ville bli rabbin till feministisk pacifist, så kallat "ny man", på 1980-talet till en av de mest kraftfulla ledstjärnorna i äkta schamanskt utövande i västvärlden idag.

Boken är skriven "för att alla som vill förverkliga himlen på jorden ska våga konfrontera sitt inre och hitta sig själva". Ya'Acov menar att skillnaden mellan den som bara bygger luftslott och den som faktiskt förverkligar sina drömmar - hur gammaldags det än låter – är hårt arbete. Han menar att skillnaden mellan den som bara bygger luftslott och den som faktiskt förverkligar sina drömmar - hur gammaldags det än låter – är hårt arbete.

Utlottningen sker i samarbete med Livsenergi, www.livsenergi.se

Vinnare utses av Livsenergi. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Livsenergi får ta del av dina kontaktuppgifter för att kunna utse vinnare och kan komma att skicka erbjudanden och/eller nyhetsbrev. Detta kan du när som helst avsäga dig.

Motivera nedan varför du vill vinna ett ex av boken.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2018.

Vinnarna annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).