www.free.se
www.arella.se

AlignmentFree lottar ut cd:n "Alignment"

"Alignment" är Malou Bergs fjärde album i serien The Pleiadian Suite som alla är präglade av de fyra elementen. Musiken för lyssnaren till nya världar som inspirerar, lyfter och befriar på ett magiskt sätt. Sång och klanger från tibetanska skålar och kristallskålar, pulsen av trummor och mjukt dansande melodier. År 2009 belönades Malou med Ordfestivalens Ordpris för sitt språk i den här sångsviten. Samma år var hon även huvudartist på den årliga fredsfestivalen i Sydkorea.

 

Så här säger Malou själv om albumet:
Låt mig få presentera min musik för dig. Möt Alignment, det 4:e albumet i Plejadsviten. Alignments tema är Eter, Healing, Meditation. Alignment spelades in på ett för mig nytt sätt. Alla sångerna är baserade på den uråldriga Solfeggioskalan, även kallad den Heliga Skalan. Tonarten på varje sång harmonierar med en tibetansk skål, till en av de helande frekvenserna i skalan. För mig var den stora utmaningen själva inspelningssättet. Vi startade med ingenting, ingen melodi, ingen text, ingen struktur. Alla sånger skapades i det ögonblick vi spelade in dem. Jag var jätterädd för att ställa mig där längst ut på grenen och inte ha någon eller någonting att hålla mig i. Vad hade jag gett mig in i?? På Alignment samarbetade jag med den fantastiske slagverkaren Xavier Desandre Navarre. Vi enades om en titel, stillade oss en stund. Inspelningen startade. Sedan väntade vi på sången som skulle komma, följde med i flödet och energin och lät den nya sången anlända på sitt eget vis, i sin egen takt. Det var en otrolig resa, minst sagt. Läs om albumet och lyssna på Alignment sångerna på min hemsida.

Kika in på www.malou.se för att provlyssna och läsa mer om historien bakom serien.

Utlottningen sker i samarbete med Malou Mountain Music, www.malou.se

I samband med att du deltar godkänner du att Malou Mountain Music får ta del av dina kontaktuppgifter och kan komma att skicka erbjudanden och/eller nyhetsbrev.

Motivera nedan varför du vill ha ett ex av cd:n, alla som motiverar får ett ex (med reservation för slut i lager).

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2018.

Vinnaren annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).