www.free.se
www.arella.se

HemkokatFree lottar ut 5 st paket med Rengöringscreme och Peelingcreme!

Rengöringscreme från Hemkokat Sverige är mild och effektiv med naturliga råvaror som kokosolja och ricinolja. Peelingcremen har små fina korn av jojobavax som peelar skonsamt men effektivt, i övrigt samma innehåll som rengöringscremen.

 

Tips: Få vackra händer genom att då och då lyxa till det och peela händerna också!

Innehåll: destillerat vatten, ricinolja, MF-fett, glycerin, kokosfett eko, cetylalkohol VE-fett, phenoxyglycerin, E-vitamin (+ jojobapeelingkorn i peelingcremen).

Kika in på www.hemkokat.nu och läs mer om produkterna.

Utlottningen sker i samarbete med Hemkokat Sverige, www.hemkokat.nu

Vinnare utses av Hemkokat Sverige. I samband med att du deltar i utlottningen godkänner du att företaget får ta del av dina kontaktuppgifter och kan komma att skicka erbjudanden och/eller nyhetsbrev.

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2018.

Vinnaren annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).