www.free.se
www.arella.se

Medial läkning - kostguidenFree lottar ut 5 ex av boken "Medial läkning – kostguiden"

Anthony William, det medicinska mediet, har hjälpt tiotusentals människor att bli fria från krämpor. I sin första bok, New York Times bästsäljaren "Medial läkning", avslöjade han hur vi kan läka oss själva från många sjukdomar och den viktiga rollen näringen spelar. "Medial läkning – kostguiden" gräver djupare in i de dolda läkande krafterna i frukt och grönt och förklarar hur vi kan ta tillvara på dem och förändra våra liv på vägen.

 

Du får bland annat:

  • Kritisk information om specifika faktorer som bidragit till ökningen av sjukdomar och hur vi kan skydda oss.
  • Kunskap om mat som kan reparera ditt DNA, boosta ditt immunförsvar, förbättra din mentala hälsa, neutralisera pH-värdet i kroppen, skydda dig från andra människors negativa känslor och mycket mer.
  • Tekniker för att förstärka den helande kraften i frukt, grönsaker, örter, kryddor och andra av naturens ätbara växter för dina individuella behov.

Det här är inte en vanlig bok om näring. Här får du andens perspektiv, rösten som berättar för Anthony hur det här med hälsa och läkning fungerar, och det skiljer sig ofta dramatiskt från den konventionella medicin som vi är vana vid.

Anthony lyfter fram över 50 olika livsmedel från naturen som kan ha en otrolig effekt på vår hälsa och berättar om deras egenskaper, symtom och tillstånd de kan avhjälpa samt vilka känslomässiga och andliga fördelar maten bär.

Utlottningen sker i samarbete med Livsenergi, www.livsenergi.se

Vinnare utses av Livsenergi. I samband med att du deltar i utlottningen godkänner du att företaget får ta del av dina kontaktuppgifter och kan komma att skicka erbjudanden och/eller nyhetsbrev.

Motivera nedan varför du vill vinna ett ex av boken.

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2018.

Vinnarna annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).