www.free.se
www.arella.se
levandekraft.se

AmaOnaFree lottar ut cd:n "AmaOna"

"AmaOna" är Malou Bergs tredje album i serien The Pleiadian Suite som alla är präglade av de fyra elementen. AmaOna är en musikfest som hyllar livet, människan och vår jord - allt förmedlat via Malou Bergs starka vackra röst. Det här är musik att må bra av och bli glad av. Låten "Happy Feet Song" spelades för övrigt varje dag under Konståknings-VM i Scandinavium 2008.

 

Så här säger Malou själv om albumet:
Efter "Hoya" och "Omine" ansåg jag att nu var det här avslutat och klart. Nu skulle jag ägna mig åt annan musik. Då vällde ett gäng nya sånger in. De andades folkmusik, var livliga och jublande, AmaOna-sångerna. Och så fick jag idén att blanda mina Plejadiska ord med Susanne Wigforss engelska texter. Fiol och dragspel fick framträdande roller, kören fick stå tillbaka lite. Till några låtar skrev jag körarr för manskör och de sjöng så vackert att jag bara dånade. Låtarna arrades tillsammans med musikerna och vi undvek klick så mycket det gick. Vi var ofta rörande ense, men ibland osade det under takåsarna, när åsikterna gick tvärt isär! kul med passion!

Kika in på www.malou.se för att provlyssna och läsa mer om historien bakom serien.

Utlottningen sker i samarbete med Malou Mountain Music, www.malou.se
Vinnare utses av Malou Berg. I samband med att du deltar i utlottningen godkänner du att företaget får ta del av dina kontaktuppgifter och kan komma att skicka erbjudanden och/eller nyhetsbrev.

Motivera nedan varför du vill ha ett ex av cd:n, alla som motiverar får ett ex (med reservation för slut i lager).

Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2018.

Vinnaren annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).