www.free.se
www.arella.se
levandekraft.se

manic organic-doftljusFree lottar ut 2 st "Manic Organic-doftljus"

Doftljus från Manic Organic tillverkade av soja- och rapsvax, ett vax som har skapats av ekologiskt framodlade sojabönor från hållbara och traditionella plantage samt europeisk raps. 100 % vegetabiliskt, naturligt och biologiskt nedbrytbart.

 

Det är dessutom fritt från palmolja, paraffin, bivaxprodukter, bekämpningsmedel, giftiga ämnen och gmo. Det är Kosher-certifierat och inte testat på djur. Vekarna skapas av ekologisk bomull och papper, fria från bly. Dofterna kommer från eteriska oljor och doftoljor av högsta kvalitet med så hög andel eteriska oljor som möjligt. De eteriska oljorna utvinns ur växtriket (blommor, örter och blad).

Finns i många olika dofter, till exempel Bluberry & Vanilla, French Lavender, Coconut Daydream. Gå in på Jigaia och hitta din favoritdoft.

Utlottningen sker i samarbete med Jigaia – Yogahälsan, www.jigaia.se
Vinnare utses av Jigaia - Yogahälsan. I samband med att du deltar i utlottningen godkänner du att företaget får ta del av dina kontaktuppgifter och kan komma att skicka erbjudanden och/eller nyhetsbrev.

Motivera nedan vilken doft du önskar vinna och gärna varför.

Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2018.

Vinnarna annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).