www.free.se
www.arella.se
levandekraft.se

kursFree lottar ut platser på kursen "Levande kraft – upptäck kraften"

Är det dags att uppgradera ditt liv? Välkommen att ge plats för dig själv och den du verkligen är. Här kan du skaka av dig pålagda krav och invanda mönster och upptäcka – inifrån – vem du är och hur du vill leva! 8–11 mars.

 

På kursen använder vi andning, rörelse, stillhet, samtal, meditation och övningar i par och i grupp för att belysa och utforska delar av oss själva som kanske inte får så mycket plats i vardagen. Programmet är intensivt, med förmiddags-, eftermiddags- och kvällssessioner. Du bor i enkelrum med egen dusch och toa, och maten som serveras är vegetarisk med inslag av fisk och skaldjur.

Kursledare är Cicci Lyckow Bäckman och Per Bäckman, som arbetat med personlig utveckling i närmare tjugo år och är mycket uppskattade för sin närvaro, humor och förmåga att sätta fingret på det som pågår under ytan.

Utlottningen sker i samarbete med Levande kraft, www.levandekraft.se

Vi lottar ut två helt gratis kursplatser och tre platser med 50% rabatt.

Motivera nedan varför du vill vinna en kursplats.

Utlottningen pågår till och med den 5 februari 2018.

Vinnarna annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).