www.free.se
www.arella.se

Ayurveda-teFree lottar ut 3 paket "Maharishi ayurveda-te"

Vi lottar ut valfritt Maharishi Ayurveda-te i samarbete med Nyckelpigan. Vata-te t ex passar dig som behöver värme en kall vinterdag. Med värmande örter slappnar du av, och får en stunds återhämtning vilket passar bra om du känner dig stressad och orolig. Drick gärna strax innan sänggående för en behaglig sömn.

 

Enligt Ayurveda består allt som existerar av de fem elementen rymd, luft, eld, vatten och jord. Dessa delas i sin tur in i tre huvudenergier, så kallade doshor, som kallas vata, pitta och kapha. Varje individ har en unik sammansättning av doshor, vilket i sin tur ger oss olikheter beroende på i vilken grad de dominerar.

Vata-te passar dig som behöver värme en kall vinterdag. Med värmande örter slappnar du av, finner en stunds återhämtning och perfekt för den stressade och oroliga personen. Dricks gärna vid sänggående för en behaglig sömn. Kryddorna i teet är främjande för matsmältningen, främst om du känner dig orolig, bubblig och hård i magen.

Pitta-te är ett svalkande örtte för dig i klimakteriet eller känner dig varm och irriterad i tarmen eller sinnet. Detta te passar främst under sommarhalvåret men även dig med när elden är för påträngande i tarmen. Örter som lakritsrot, kanel och ros hjälper vid t ex magkatarr och halsbränna.

Kapha-te är värmande i sin egenskap och passar dig som fryser och lätt drar på dig förkylningar. På våren och hösten behöver många detta te, då den balanserar fint vid det blöta och kalla vädret. Örterna stimulerar luftvägarna och är milt slemlösande samt energigivande.

Gå in på www.nyckelpiganjenny.se och läs mer.

Utlottningen sker i samarbete med Nyckelpigan Jenny, www.nyckelpiganjenny.se

Motivera nedan varför du vill vinna och vilken te-sort du önskar.

Utlottningen pågår till och med den 31 december 2017.

Vinnaren annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).