www.free.se
www.arella.se

Leva 2018Free lottar ut 5 ex av "Leva 2018 – mitt bästa år med mindfulness"

"Leva 2018-kalendern" inspirerar och hjälper dig till ett härligare liv och balans i vardagen. Med fokus på glädje och de nio mindfulness-attityderna får du stöd i att leva medvetet, i samklang med dig själv och livet.

 


Du får tips att vara närvarande i nuet, övningar som skänker eftertanke och förändringar och råd som gör vardagen lite lättare. En positivt upplyftande och coachande kalender för dig som vill få massor av inspiration till ett mer välmående och glädjefyllt liv.


Leva 2018 har årsöversikt, veckokalender med din egen prioriteringslista, vackra bilder, självstärkande affirmationer varvat med tankeväckande frågor. Du har plats för anteckningar, mål, aktiviteter och drömmar. Månaderna inleds med inspirerande och tankeväckande text som följer månadens fokus.

Månadernas tema är: Tacksamhet, Tillit, Intuition, Acceptans, Icke- Strävan, Generositet, Harmoni & Balans, Nyfikenhet, Icke dömande, Självkär-lek, Släppa taget, Tålamod och avslutas i december med Välstånd & Överflöd.

160 sidor. Mia de Neergard

Utlottningen sker i samarbete med Vattumannen förlag, www.vattumannen.se

Motivera nedan varför du vill vinna ett ex boken/kalendern.

Utlottningen pågår till och med den 31 december 2017.

Vinnarna annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).