www.free.se
www.arella.se

GudinneljushållareFree lottar ut 2 Gudinneljushållare från Jigaia!

Denna vackra ljushållare i täljsten symboliserar att alla kvinnor är gudomliga, att alla kvinnors kroppar är heliga och fyllda av möjligheter till mirakel. Låt denna Gudinna inspirera dig att känna dina egen gudomlighet, oändlighet och att din kropp får vara helig.

 

Gudinnan symboliserar moder jord som skänker liv och samtidigt också tar liv. En skapare och förgörare i naturens ständiga flöde. Gudinnans element är även måne och hav. De här kvinnliga feminina associationerna - kvinnan, jorden, månen och havet, flyter samman i Gudinnans väsen. Gudinnan är den universella modern och kärleksgudinnan som är källan till all fruktbarhet.

Gudinnan kan avbildas i tre olika skepnader, jungfrun, modern och den gamla. Gudinnan innefattar aspekter vars motpoler är nödvändiga. Såsom ljust och mörkt, den unga oskuldsfulla jungfrun och den gamla som närmar döden, jordens växtlighet som spirar och sedan dör. Yin och yang, kallt och varmt, månen och solen. Det finns inget ont i den mörka sidan utan mörkt och ljust är bara två sidor av livet, två sidor av vår jord, av naturen och livet. I det mörka finns vilan, återhämtningen, det svala men också möjligheten att fördjupa oss i oss själva och i de gömda mysterier vi bär med oss.

Utlottningen sker i samarbete med Jigaia - Yogahälsan, www.jigaia.se

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 oktober 2017.

Vinnarna kontaktas personligen samt annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).