www.free.se
www.arella.se

Mastering the Art of SuccessFree lottar ut 5 ex av boken "Mastering the Art of Success"

Vill du få fler kunder och klienter till ditt företag, lyckas med ditt projekt och nå ut med ditt budskap, då är "Mastering the Art of Success" en bok för dig! Du lär dig grunderna i att lyckas med din marknadsföring med hjälp av Soul Vibration Marketing.

 


I boken där Zoë är medförfattare tillsammans med Jack Canfield med flera skriver Zoë om sina framgångskoncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing. Hon delar med sig av sin resa om att följa sin själs sanning och nå framgång, i form av välmående.

Jack Canfield går under benämningen "Americas #1 Success Coach" och har sålt över 500 miljoner böcker världen över. Jack hamnade i Guinness Rekordbok för att på samma dag ha haft sju böcker på New York Times Best Selling List. Han är känd från bl a filmen "The Secret", The Oprah Winfrey Show, Fox news, CNN, USA Today och CBS.

Zoë är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare. Hon arbetar som medial coach, healer, yogalärare och workshopledare och leder framgångsrikt tusentals människor att hitta sin inre kraft.

Obs! Boken är på engelska.

Utlottningen sker i samarbete med Zoëland, www.zoeland.se

Motivera nedan varför du vill vinna ett ex av boken.

Utlottningen pågår till och med den 31 oktober 2017.

Vinnarna annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).