www.free.se
www.arella.se

shortsFree lottar ut valfria produkter värde 1 000 kr från B-light!

B-Light är ett svenskt företag som designar och tillverkar GOTS-certifierade ekologiska kläder och tillbehör av bästa kvalité – för både kvinnor och män. Kläderna är inte begränsade till någon speciell aktivitet men yoga och sport är förstås populära användningsområden.

 

Bland produkterna hittar du både färgglada och naturligt färgade produkter. B-Light tillverkar ekologiska kläder där ledorden är kvalité, miljö, design och funktion. Produceras i Indien där samtliga processer är kontrollerade ur både socialt och miljömässigt perspektiv. B-Light besöker ständigt fabriken i Indien som en viktig del av att utveckla nya produkter samt säkerställa kvalitén.

Kika in på www.b-light.se och hitta dina favoriter.

Utlottningen sker i samarbete med B-light www.b-light.se

Motivera nedan vilka produkter du vill vinna och gärna varför.

Utlottningen pågår till och med den 31 augusti 2017.

Vinnarna kontaktas personligen samt annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).