www.free.se
www.arella.se
www.levandekraft.se

HaremsbyxaFree lottar ut 1 par valfria haremsbyxor

När du bär dessa yogabyxor vet du att du stöttar Jigaias vänfamilj i Indien där målet är att uppfylla föräldrarnas dröm – att alla tre barn ska få gå i skolan. Bär dem i sin fulla längd eller dra upp dem för att få en byxkjol. Tillverkade i bomull och finns i många olika fina mönster och färger. One size med hög smock.

 

Dessa Yogabyxor köps in från en vänfamilj i Indien där syftet med våra inköp är att uppfylla föräldrarnas dröm - att all tre barn ska få gå i skolan för att undvika analfabetism. Mamma Sarah är den som väljer ut vilka byxor som ska skickas till Jigaia i Sverige och därav finns det massor med fina mönster och färger - men inte så många av varje byxa. Dessa byxor är av samma kvalitet som byxor som du köper i en indisk enklare gatushop. De kan ha svajiga/sneda sömmar, små skönhetsskavanker, kanske har de en kortare hållbarhetstid i resår och söm än om du köper en byxa i en butik här i Sverige.

Jigaia reklamerar inga byxor till familjen då det skulle vara en ekonomisk katastrof för dem. Det du däremot får är av oerhört stort värde, tre barn som går en mycket ljusare framtid till mötes än utsatthet och fattigdom.

Kika in på www.jigaia.se yogabyxor/haremsbyxor och hitta just din favorit.

Utlottningen sker i samarbete med Jigaia - Yogahälsan, www.jigaia.se

Motivera nedan varför du vill vinna och vilken variant du önskar.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2017.

Vinnarna kontaktas personligen samt annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).