www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

Lev intuitivtVinn boken " Lev intuitivt – Hitta ditt livs högre syfte"!

"Lev intuitivt – hitta ditt livs högre syfte" innehåller Helena-Magdalena Ivekrans-Nätts tolkningar och beskrivningar av det universum som pulserar omkring oss. Ta del av hennes många övningar för att hjälpa dig på vägen. Denna bok guidar dig till att få en starkare kontakt med din intuition, leva mer intuitivt, lyssna till din viskande själ och börja förstå ditt livs högre syfte. I boken får du bland annat lära dig om högkänslighet och om de olika själsgrupperna som lever på jorden nu; blue ray-, indigo-, kristall- och diamantsjälar. Du får även en större förståelse för vem du är utifrån astrologin och astronumerologins värld.

 

Vandrar du på livets stig med frågor som: "Vem är jag?", "Var kommer jag ifrån?", "Vart är jag på väg?" och "Varför är jag här?" Du kanske har en känsla av att det finns något mer där bortom ditt medvetande som kallar på dig? Kanske är du, precis som Helena-Magdalena, en sökare? En sökare efter en större sanning och större själslig visdom?
Då kommer du att tycka om den här boken. För den handlar om just det - att vara en sökare, att söka sin själs ursprung, sitt högre syfte, sitt kall i livet och att åter minnas vem du har varit i tidigare liv så att du kan tillägna dig all den visdom som finns lagrad i din själ. Detta för att du ska nå en större förståelse för vem du är och vad du är kapabel till.

Om författaren:
Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt arbetar som medium, eller intuitiv terapeut som hon själv kallar det, och framgångscoach, med fokus på tankens kraft och attraktionslagen.
"Genom att jag ser och kan belysa mina klienters väg så kan de lättare fatta rätt beslut och vandra sin väg i större klarhet. Astrologin har alltid varit en vägvisare för mig och som astrolog hjälper jag mina kunder att kunna använda sig av sina olika förutsättningar och lära känna sig själva på djupet. En av mina stora passioner är tankens kraft och attraktionslagen och jag har i hela mitt vuxna liv använt mig av min brinnande passion och universums flöde för att skapa det jag längtar efter och drömmer om. Mycket i mitt arbete är att dela med mig av dessa verktyg. De universella lagarna är lika för alla. Ingen är bättre eller mer värd än någon annan, solen lyser på oss alla!"

Utlottningen sker i samarbete med Vattumannen förlag, www.vattumannen.se
3 vinnare utses av Vattumannen. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 december 2022.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.