www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

Yoga och tantraVinn boken "Yoga och tantra i ljuset av de tio visdomsgudinnorna"!

De Tio Visdomsgudinnorna, Dasha Mahavidyas, kan ses som en matrix, eller ett medicinhjul, där krafter i kosmos och det inre mänskliga möts och blir ett. Författaren beskriver hur man kan förhålla sig till Mahavidyas krafter i en sadhana av yoga och tantra. Boken ger också en historisk tillbakablick på Indiens brokiga andliga historia och många gängse begrepp sätts in i såväl ett historiskt som modernt perspektiv. I ljuset av dessa Tio Visdomsgudinnor ges möjlighet till en större frihet inombords i syfte att lära känna och navigera det inre alkemiska landskapet.

 

"Yoga och tantra i ljuset av de tio visdomsgudinnorna" är en bok både för den som är intresserad av att få inblick i rötter till nutida strömningar inom yoga och tantra, här har årtusenden koncentrerats på ett överblickbart och begripligt sätt. Men också för den som är på en andlig väg och brinner passionerat för den inre resans transformation och uppvaknande till en större frihet och frid. De tio visdomsgudinnorna är krafter som omfamnar verkligheten som den är. Johnny förespråkar att göra allt till sitt genom den egna unika, autentiska upplevelsen och erfarenheten.

Om författaren:
Johnny Axelsson som debuterar med denna bok har sedan slutet av 90-talet erfarenhet av att lära ut hathayoga, tai ji, qigong, och är även diplomerad healer och ayurvedisk hälsorådgivare. Sedan slutet av 80-talet har Johnny vandrat en andlig väg, som långsamt integrerats med livet i stort, och som bl a tagit honom till Indien många gånger, och till möten med ett antal intressanta lärare. "Det började med meditation, yoga, qigong och tai ji lika mycket som ett sätt söka svar på de eviga existentiella frågorna, som att söka kroppslig hälsa, vilket jag hade behov av. På min senaste resa till Indien 2012 upptäckte jag Mahavidyas och kände en mystisk dragningskraft som har funnits med mig sedan dess."

Utlottningen sker i samarbete med Johnny Axelsson. Facebook: I ljuset av de tio Visdomsgudinnorna

2 vinnare utses av Johnny Axelsson. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att han får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 oktober 2022.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.