www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

reinkarnationVinn boken "Reinkarnation"!

Är medvetandet en produkt av hjärnan, eller är hjärnan ett redskap för ett medvetande som existerar oberoende av den fysiska kroppen? Denna stora fråga tar Sören Grind för sig i sin tredje bok "Reinkarnation: en logisk och kärleksfull syn på livet". Idag ser vi en snabbt växande mängd vetenskapliga studier och personliga berättelser, inte minst av nära-döden-upplevelser, som stödjer tanken att medvetandet överlever döden.

 

Personligen har Sören genom livet blivit övertygad om reinkarnation som den mest logiska och kärleksfulla förklaringen på såväl människans utveckling som våra unika personligheter. Reinkarnationstanken har hjälpt han att se mening och sammanhang i livets olika händelser i såväl sitt eget som i andras liv. Det har gett Sören hopp om både individens och mänsklighetens framtid.

Om författaren:
Sören Grind är psykolog, föreläsare och författare. Efter 30 år med verksamheten Solsökehem kursgård och psykologmottagning i Sunnansjö, Sverige, är han sedan 2015 bosatt och verksam i Klint, Danmark.

Utlottningen sker i samarbete med Världsbild förlag, www.varldsbild.se

3 vinnare utses av Free. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att vi får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 augusti 2022.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.