www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

sjalvmedkansla och gladjeboostVinn boken "Självmedkänsla och glädjeboost"!

Det är lätt att vara positiv när livet flyter på och alla runt en mår bra men när stormen blåser upp, hur funkar det då? När du fyller upp dig med energi och kärlek så hanterar du upp- och nedgångar lättare. Boken skriven av Helena Hellström är fylld med inspiration och tankefrön för att odla din självmedkänsla och glädje i vardagen. Perfekt om du vill ge dig eller en vän du bryr dig om en extra bok.

 

Helena om boken:
De som tidigare provat mitt 30-dagars upplägg har varit förvånade över hur deras mindset ändrats och hur de känt sig mer värdefulla och tillräckliga. Du är den viktigaste personen i ditt liv! När du satsar på dig, om så bara korta stunder, så har du energi att bidra vidare till familj och omgivning. Önskar dig massor av glädje och njutning av boken.

Om författaren:
Helena Hellström är VD och grundare av In Vision inspiration, företaget som står för att människor ska få växa och nå kärlek och glädje till sig själva och varandra.
Helena har sedan 2012 gjort succé runt om i Sverige med sin föreläsning "Du är underbar precis som du är". Tusentals människor i olika sammanhang har berörts och inspirerats av Helenas kraftfulla sätt att vara och ge nya perspektiv på både individ och gruppnivå.
Förmågan att skräddarsy är Helenas styrka, allt från Hemtjänsten, skolor, vård och omsorg till IKEA ochNordea har anlitat henne för att bygga arbetsglädje och gruppdynamik, där fokus ligger på att identifiera arbetsgruppens kompetens och förmågor och bygga vidare och nå målen med större lätthet och glädje än tidigare. Helena arbetar även som framgångsrik coach där kunders resultat varit stora på kort tid.

Utlottningen sker i samarbete med Mindboozt Publications, läs mer på www.mindbooztpublications.se

3 vinnare utses av Mindboozt Publications. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 augusti 2022.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.