www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

munsprayVinn"Ny Tid munspray"!

"Ny Tid munspray" är ett naturligt näringstillskott som hjälper dig att skapa och upprätthålla en hälsosam bakteriebalans, inte bara i munnen utan hela kroppen. Innehåller 34 olika stammar av noga utvalda mikroorganismer som ger en mängd goda bakterier, viktiga enzymer, bioaktiva växtämnen, antioxidanter och vitaminer som kan stärka immunförsvaret.

 

Varför behöver vi bakterier inuti och utanpå kroppen?
Bakterier finns överallt, i oss, på oss och runt oss. De utbildar, främjar och upprätthåller livet. Allt organiskt består av otaliga mikroorganismer som har till uppgift att bevara liv. Om mångfalden och balansen störs blir patogener, de så kallade dåliga bakterierna, i majoritet och stimulerar "förfall". För att hålla vårt mikrobiom friskt är det viktigt att hålla balansen. Och detta görs bäst naturligt.

Utlottningen sker i samarbete med Orgo-Germanika, www.orgo-germanika.com

3 vinnare utses av Orgo-Germanika. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Orgo-Germanika får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 december 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 39 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.